Användarvillkor för Snabblån Online samt friskrivning

Nedan hittar du användarvillkoren som gäller för besökarna av denna webbplats.

Vårt ansvar

Snabblån Online och Magnus Andersson EF ska inte på något sätt hållas ansvarig för informationen som presenteras på denna webbplats. Ändringar hos de olika långivarna kan komma att ändras innan vi har haft tiden att justera, detta innebär att vissa lånevillkor kan vara felaktiga.

Vi gör dock allt vi kan för att hålla denna webbplats uppdaterad med korrekt information om varje enskilt lån.

Du som besökare av Snabblån Online måste själv kontrollera att de villkor som vi presenterar verkligen stämmer med de villkor som lånegivaren anger på sin webbplats innan du genomför eller ansöker om ett snabblån.

Vi gör som sagt allt för att försöka hålla webbplatsen uppdaterad men vi lämnar inga garantier.

Tveka inte att ta kontakt med oss om du upptäcker uppenbara fel på webbplatsen så kommer vi att kontrollera detta så snabbt vi bara kan.

Räntor på snabblån

Räntorna på denna webbplats kan även dessa verka vara olika mot vad räntorna för varje långivare anger på deras webbplats.

För att jämförelsen mellan de olika lånen ska kunna göras så rättvist det bara är möjligt så har vi valt att själva beräkna de olika räntorna utifrån löptiden på lånen samt den faktiska kostnaden som varje lån har.

Detta gör att varje lån beräknas på exakt samma sätt. Vi tar inte ansvar för att denna beräkning är 100 % korrekt då olika parametrar kan spela in. Våra räntor som presenteras är där för att användas som måttstock för att jämföra de olika lånerbjudandena.

Läs mer om hur vi beräknar räntan på våra snabblån.